|
Jadłospis |
Poniedziałek 25.03.2019r. |
Barszcz biały z jajkiem i kiełbasą, pieczywo, kompot. [Gluten, jaja, mleko-produkty pochodne] |
Wtorek 26.03.2019r.
|
Ziemniaki, schab pieczony, sałata obiadowa, kompot.[Gluten, mleko-produkty pochodne] |
Środa 27.03.2019r. |
Fasolka po bretońsku, pieczywo, banan, kompot . [Gluten, mleko-produkty pochodne ] |
Czwartek 28.03.2019r. |
Ziemniaki, filet, surówka z czerwonej kapusty, kompot.[Gluten, jaja, mleko-produkty pochodne] |
Piątek |
Pierogi z borówką, kompot. [Gluten, jaja, mleko-produkty pochodne] |
Poniedziałek 01.04.2019r. |
Bigos, pieczywo, kompot [Gluten, mleko – pochodne ] |
Wtorek 02.04.2019r. |
Ziemniaki, mięso mielone, buraki, kompot. [Mleko-produkty pochodne] |
Środa 03.04.2019r. |
Zupa gulaszowa, pieczywo, jabłko, kompot. [Gluten, mleko- produkty pochodne] |
Czwartek 04.04.2019r. |
Ziemniaki, potrawka z kurczaka, surówka z marchewki i jabłka, kompot. [Gluten, mleko-produkty pochodne] |
Piątek 05.04.2019r. |
Makaron z serem, jogurt, kompot. [Gluten, jaja, mleko –produkty pochodne ] |
Ostatnia modyfikacja: 26 mar 2019
Wycieczka do teatru kl. I-III - 05.04.2022
„Bezpiecznie na wsi, czyli jak Smok Krusik Czerwonego Kapturka ratował" – nowy projekt KRUS
Zakończenie roku 2019/2020
Podziękowania 2019/2020